Startsida

onsdag 5 maj 2010

Gökotta, hästar och annat kul!

Som sig bör ska senare delen av vårterminen innehålla utomhusaktiviteter som bryter ordinarie schema. Som sig bör ska det kännas ända in i ryggraden att sommarlovet närmar sig, att pluggandet lättar och att den ljusnande framtiden är vår! Som sig bör ska senare delen av vårterminen vara riktigt kul att vara en del av!

Framför oss har vi några festliga dagar med diverse utflykter och happenings i de olika klasserna. Vad sägs om en tur till Hallands Väderö? Eller att sadla upp till full galopp? Kanske kan en gökotta enligt skolans tradition locka lite extra och varför inte hålla sig framme när det blir dags att segla på Kattegatt?

Vad just din klass ska göra kommer du att få information om av dina kontaktlärare. I väntan på att detta "smörgåsbord" av evenemang startar hoppas vi att du tar i ända från tårna på de kvarvarande lektionerna och de prov som återstår. Det är din framtid som du formar här och nu - och visst vill du väl ha den ljusnande framtid som du absolut ha rätt till och kan få?