Startsida

fredag 8 oktober 2010

Skoljoggen 2010

Onsdagen den 13 oktober joggar hela Håstensskolan av lust och för liv. Vi samlas klockan 08.30 på grusplanen för upprop, förbereder oss och peppar varandra för att vid 08.45 delta i en gemensam uppvärmning på grusplanen som leds av hurtiga elever i år 9. Vid 09.00 räknar vi med att de första hurtiga joggarna kan ge sig ut!

Våra idrottslärare har planerat olika joggingrundor som ska möta olika behov och förutsättningar. En bana går runt hela Håstensområdet, en anna utmed slingan i Brunnsbergsskogen och en tredje tar oss runt slingan strax utanför skolan.
Personal kommer att finnas utmed banorna och vi har två cyklande "ambulanser" som kan plåstra om och ta hand om exempelvis skavsår.

I samband med Skoljoggen, som är nationell angelägenhet, samlas det in pengar till Barncancerfonden. Givetvis är det frivilligt att skänka en slant, hur stor den ska vara, och när ni bestämt er sätter ni in pengarna på något av följande konton:

Postgiro: 902090-0
Bankgiro: 902-0900
Du kan läsa mer om insamlingen till Barncancerfonden här.

Vi genomför Skoljoggen oavsett väder och tänk på att om det regnar kan det vara skönt med torra skor efter joggingrundorna. Ta gärna med egen vattenflaska. Kontaktlärarna har fått utförlig information om dagen med specifik information till de olika klasserna. Exempelvis vad eleverna gör då de sprungit klart, när skoldagen slutar med mera.

Vi ses i spåren!