Startsida

tisdag 2 mars 2010

Information år 6-9, Vad gör vi nu?

För elever i år 6-9 väntar tre dagar fulla av aktiviteter. Eftersom skolan blivit vatten- och fuktskadad av såväl snö som tö, kommer vi att resa iväg på olika happenings.

Onsdag 3 mars
Vi samlas klockan 08.45 utanför simhallen. Därifrån åker vi buss till Sjöaremossen för en dag utomhus med skridskor, promenad och korvgrillning.

För dig som vill åka skridskor är isen spolad och klar. Du har givetvis hjälm på dig när du befinner dig på isen och om du vill tar du med till exempel puck och hockeyklubba.

För dig som inte vill åka skridskor har en lagom lång promenadrutt lagts upp. Du går tillsammans med några lärare och får en mysig upplevelse i den vackra naturen.

Vi grillar korv på plats och om du vill ha mer mat än de två korar med bröd som serveras, tar du med extra mat. Måltidsdricka, varm dryck, sittunderlag och eventuellt ombyte är bra att ta med och liksom det goda humöret!

Vi räknar med att vara tillbaka på skolan 12.30 och då samlas vi i idrottshallen/informationssalen och får information för resten av veckan.


Torsdag 4 mars
Klockan 08.30 samlas vi utanför simhallen. Dagens tur går till Universeum i Göteborg där du får umgås med apor, hajar, spindlar och andra läckra djur under en hel dag. Dessutom har du tillgång till Explora som är Universeums egen vetenskapliga del.

Ta med dig matsäck, eller pengar till att äta lunch på Universeum. Vi beräknar att vara tillbaka på på skolan 15.30 och då samlas vi igen för en kort information om fredagens aktiviteter.


Fredag 5 mars
Skolan börjar klockan 09.20 utanför Bio Capitol i Varberg. Under förmiddagen ser vi en film tillsammans och beger oss därefter till skolan för lunch och avslutande information.

Ni som cyklar till och från stan har givetvis cykelhjälm. Om ni är sugna på godis, läsk och annat snacks får det allt vänta till kvällen!


Vi hoppas att alla kommer att få en bra skolvecka, trots rådande omständligheter och att ni som vi ser fram emot tre spännande dagar! Om du har frågor kontaktar du Viktoria Svensson, lärare år 6-9, via e-post.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar