Startsida

onsdag 25 augusti 2010

Första veckan - full rulle!

Vi hälsar nya och gamla elever välkomna till ett nytt spännande läsår. Första veckan är uppstartad och vi hittar tillbaka till trygga rutiner, fram till nya projekt och låter idéerna flöda om vad detta läsår kan komma att innehålla.

På Håstensskolan kommer läsåret som ligger framför oss att innebära en form av nystart. Dels är taket lagat på ena sidan av skolan vilket innebär att år 6-9 fått tillbaka sina ordinarie ytor. Dels kommer den inre organisationen att påbörja en översyn av likabehandlingsplan, KRAM-gruppsarbete samt sjösätta ett så kallat Demokratiprojekt.

Vi kommer även att aktivt bygga vidare på F9-skolans styrka; att hitta gemensamma riktlinjer och en röd tråd som sträcker sig från F-klasserna till år 9. Det är ett arbete som påbörjades för ett antal år seddan och nu känns stabilt att vidareutveckla. F9-dagar, Hälsodag med skoljogg och skolutvecklande temaprojekt där vi fördjupar oss i Afrika och dess situation är några av de områden vi i personalen ska "sätta tänderna i" och låta eleverna få växa med.


Håll span på bloggen för uppdateringar och nyheter! Ta del av veckomeddelanden, veckobrev och annan information som vi sänder hem till er som vårdnadshavare via era härliga barn!

Än en gång - varmt välkomna till läsåret 2010/11!